Junior OPEŇ 2015

Bystřička junior OPEŇ 2015

Po relativně delší přestávce se nám podařilo zorganizovat a uskutečnit tenisový turnaj dětí a dorostu ve čtyřhře – Bystřička junior OPEŇ 2015.

Celých 14 dnů od oznámení termínu do soboty před turnajem bylo velmi úmorné počasí s teplotami přes 30°C a nebyl problém aby v odpoledních hodinách teploměr atakoval 40°C hranici. Nicméně ze soboty na neděli se počasí „trochu“ umoudřilo a téměř celou noc mírně pršelo a ochladilo se na příjemných 20°C. Ráno v před šestou hodinou sice ještě mrholilo, ale stačil pohled na meteorologický radar a bylo jasné, že situace bude už jenom lepši a lepší….

Když jsme se sešli o půl deváté na kurtech, měli jsme ušetřenou práci-nebylo potřeba kropit antuku, po vydatném dešti vydržela vlhká až do konce turnaje-což bylo kolem třetí hodiny odpolední.

Junioři se už před turnajem domlouvali kdo s kým utvoří dvojice, a takto se přišli v neděli ráno před turnajem přihlásit. Až na pár opozdilců, kteří sice ví kdy a kde je turnaj, ale poznat na hodinkách kdy je 9:00 neumějí… no co se dá dělat, třeba se příště zlepší a pochopí, že do praktického života dochvilnost budou potřebovat.

Po rozlosování dvojic a rozdělení na mladší a starší žáky se celkem 18 juniorů pustilo do jednotlivých zápasů. Pitný režim byl zajištěn jak pro hráče, tak pro pořadatele a aby nám mladí tenisté nevyhládli, tak jsme pro ně připravili i malé občerstvení ve formě palačinek se šlehačkou a zmrzlinou.

Turnaj, myslím, proběhl k naprosté spokojenosti zúčastněných i pořádajících a po vyhlášení výsledků následovalo dekorování dvojic umístěných na 1. 2. a 3. místě, byly předány diplomy, medaile a věcné ceny. Tímto bych chtěl za TJ všem poděkovat a doufám, že se nám napřesrok podaří stejně dobrá akce jako letos.

tabulka výsledků mladší žáci:

výsledky junior-open_A
výsledky junior-open_A

 

 

 

 

 

 

tabulka výsledků starší žáci:

výsledky junior-open_B
výsledky junior-open_B

 

 

 

 

 

 

fotogalerie: