Turistický výlet na Medůvku 2015

Na polovinu října jsme naplánovali turistický výlet na Medůvku s opékáním špekáčků…. Celý týden počasí nic moc, pořád dešťové přeháňky, na Karlovarsku dokonce nasněžilo, a tak jsme všichni trošku v napětí a očekávání, sledovali kdejaký web o počasí a předpověď na neděli.
Ráno bylo sice mlhavé, ale nepršelo, podle radaru ani nemělo a když jsem dostal info ze Santova, že nahoře je modrá obloha a sluníčko tak bylo jasné, že Nám to dneska vyjde.
Jaké bylo moje překvapení, když se nás u obecního úřadu sešlo 32 a 3 pejsci ! To už je slušný turistický oddíl.
Po nezbytném „přivítání“  jsme již dále na nic nečekali a vyrazili do kopce. Někteří toho sice měli jak se říká „plné brýle“ ale nakonec to zvládli, za což jim patří pochvala a konstatování, že příště až půjdou už to bude jenom lepší. Na Medůvce bylo pusto a prázdno a jelikož týden pořád pršelo tak všechno dřevo kolem bylo docela mokré…
No, ale i s tímto jsme si poradili a za chvili už se ozývalo lesem praskání dřeva a linula se vůně špekáčků. Zpáteční cesta proběhla dle očekávaní 🙂 a po rozloučení jsme zamiřili , mírně unaveni, domů.
Výlet splnil to co měl, myslím, že se všem líbil a doufám, že se všichni zase setkáme na dalším výletě (předběžně kolem 22. listopadu – ale sledujte web, tam bude všechno včas zveřejněno).
Ahoj Mirek 😛 .

1 komentář u „Turistický výlet na Medůvku 2015“

Komentáře nejsou povoleny.