Klenov-2015_P1130571

Dušná-Štípa-Klenov

…. v rámci počasí a roční doby krásný výlet, který jsme absolvovali v úterý 17. listopadu….

Ale abych nepředbíhal. Jelikož na neděli 22. kdy byl výlet původně naplánovaný, mnoho lidí nemohlo, ať už pracovně nebo z jiných důvodů, tak jsme po domluvě přesunuli termín výletu na státní svátek 17. listopadu.
Ráno jsme tedy vyrazili autobusem na Vsetín, a na zastávce jsme byli opět v hojném počtu–tímto zdravím nové tváře, a těším se na shledanou při některém z dalších výletů Našeho turistického oddílu. V podobném duchu to probíhalo i cestou na Dušnou, kde jsem se setkali se zbytkem výpravy, který se dopravil auty… V celkovém počtu 23+pes jsme vyrazili po „modré“ na Naši trasu.

Počasí od rána nebylo nic moc, někteří z nás věděli, že bude pršet, ale co už se dá od podzimního počasí čekat že ? Nakonec jsme došli v pohodě až na místo, které jsme si určili jako občerstvovací stanici–kótu 647 m. Poté co všichni snědli co si donesli, jsme vyrazili na cestu k domovu. Ze začátku mírný, dalo by se říci občasný lehký deštík se postupně měnil na vytrvalý a nám nezbylo než vytáhnout pláštěnky. Jelikož to domů bylo už kousek, tak jsme z toho smutní nebyli a trocha vody ještě nikomu neublížila…

Opět podařený výlet, doufám že se všem líbil a těším se „na shledanou“ na některém z dalších výletů–destinací máme kolem sebe na výběr víc než dost. Ahoj Mirek.